Hulp bij betalingsproblemen

Je hebt een brief van Gocasso ontvangen over een betalingsachterstand. Dat kan iedereen gebeuren. Toch is het belangrijk dat je snel actie onderneemt om onnodig hoge kosten te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Heeft u van ons een brief ontvangen, dan staat daar in wat wij van u verlangen. Betreft de brief een aanmaning of sommatie, dan staat daar in vermeld namens wie wij optreden en welke bedragen wij van u vorderen. In elke door ons verstuurde aanmaning staat naast het gevorderde bedrag een termijn vermeld, waarbinnen u ter voorkoming van verdere maatregelen de vordering dient te voldoen.

U kunt uw betaling overmaken op het IBAN rekeningnummer: NL78ABNA0843769564, t.n.v. Gocasso B.V. onder vermelding van uw dossiernummer(s). Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 1 werkdag.

Via iDEAL kan je veilig en snel aan ons betalen. De betaling is binnen 2 werkdagen afgehandeld. Onze medewerkers kunnen direct zien dat er betaald is.

Wilt u een betalingsregeling treffen? Vul dan op deze pagina het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Betrouwbaar

Op een zorgvuldige manier omgaan met de gegeven verantwoordelijkheid

Communicatie

Om te begrijpen en samen te werken met onze klant en de debiteur

Pro-actief

Wij pakken de regie, kijken vooruit en nemen maatregelen

Contactformulier

Is jouw vraag niet beantwoord onder de veelgestelde vragen? Vul dan het volgende contactformulier en we proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.