Incasso in België

Uw facturen in België gewoon betaald! U kunt zich zorgeloos op uw eigen onderneming richten terwijl wij de administratie van uw debiteurenbeheer verzorgen.

Gocasso, dé incassopartner voor Nederlandse bedrijven in België

Heeft uw bedrijf een klant uit België die zijn facturen niet betaalt? Meer dan honderdduizenden vorderingen blijven jaarlijks onbetaald in België en dat is zacht gezegd niet ‘plezant’ voor Nederlandse bedrijven. Gocasso helpt u graag om uw incassoscore in België te verhogen.

Wanneer uw bedrijf te maken krijgt met niet-betalende Belgische klanten, komt u in aanraking met andere een wetgeving dan in Nederland. Daarbij worden de cultuurverschillen tussen Nederlanders en Belgen vaak onderschat. Gocasso zorgt met een directe en respectvolle aanpak dat ook klanten in België betalen.

Incasso in België, wat zijn de verschillen nu eigenlijk?

Elk incassotraject heeft zijn overeenkomsten, maar toch verschillen er per land diverse zaken. Voor incasso in België hebben wij de verschillen opgesomd. Aan de hand van deze verschillen is het duidelijk dat wanneer je zaken doet met een Belgische handelspartner dat je geconfronteerd wordt met verschillende gewoontes en handelstradities dan je gewend bent. Daarnaast zijn de kosten bij incasso in België vele malen hoger omdat er altijd een advocaat ingezet moet worden.

Betrouwbaar

Op een zorgvuldige manier omgaan met de gegeven verantwoordelijkheid

Communicatie

Om te begrijpen en samen te werken met onze klant en de debiteur

Pro-actief

Wij pakken de regie, kijken vooruit en nemen maatregelen

Uw geld snel incasseren?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Wilt u uw geld snel incasseren? Dien dan meteen uw incasso in en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Zekerheid met Gocasso als incassopartner in België

Bij incasso in België werken wij altijd met een vaste prijs per dossier, zodat je er zeker van bent dat je niet onverwachts alsnog tegen veel kosten aanloopt.

Gocasso is een jonge, dynamische organisatie met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van creditmanagement. Wij zijn vooral in het MKB-segment actief, zowel in Nederland als ook in België. Als geen ander weten wij en onze partners hoe belangrijk het is om persoonlijk in contact te komen met debiteuren en respectvol te zoeken naar mogelijkheden om betalingsproblemen in België op te lossen.

Wij nemen het debiteurenbeheer over en zorgen ervoor dat debiteuren op de juiste momenten benaderd worden over nog openstaande facturen.  Wanneer een factuur niet binnen de gestelde termijn betaald wordt schakelen wij over op incasso. De juristen van Gocasso gaan meteen aan de slag om alle debiteurendossiers zo snel mogelijk succesvol af te sluiten.

Vrijblijvend advies over incasso in België?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Vul ons incassoformulier in en we kijken vrijblijvend wat we voor u kunnen betekenen.