Debiteurenbeheer uitbesteden

Uw facturen gewoon betaald! U kunt zich zorgeloos op uw eigen onderneming richten terwijl wij de administratie van uw debiteurenbeheer verzorgen.

Uw debiteurenbeheer uitbesteden

Wanneer de debiteurenadministratie te veel van uw kostbare tijd opslokt of u geld misloopt doordat debiteurenbeheer een ongedurige tak is binnen uw bedrijf of organisatie, kunt u uw debiteurenbeheer uitbesteden aan ons.

Wij nemen uw debiteurenbeheer van u over en zorgen ervoor dat debiteuren op de juiste momenten benaderd worden over nog openstaande facturen. Heel soms gebeurt het dat een debiteur tijdens het minnelijk traject nog steeds niet betaalt. In die gevallen staan wij natuurlijk voor u klaar met deurwaarders en juridische bijstand.

Hoe werkt het?

Als wij voor uw onderneming aan de slag mogen gaan wij vol enthousiasme de opdracht aan. We stellen een plan op en zo snel als wij uw facturen binnen hebben gaan we aan de slag. We beheren uw debiteurenadministratie zodat al uw debiteuren op tijd de juiste herinneringen en uitleg binnen krijgen.

Wanneer betaling dan toch uitblijft, schakelen we over op onze incassodiensten. We maken gebruik van de nieuwste technieken zodat we snel een direct contact hebben met de debiteuren. Zo kunnen wij nu bijvoorbeeld een applicatie als WhatsApp inzetten waardoor het contact laagdrempelig is en we zeker weten dat de debiteur ons bericht binnen heeft gekregen. Op deze manier krijgen onze juristen snel een overzicht van de daadwerkelijke situatie en kunnen zij met de debiteur werken aan een spoedige oplossing.

Betrouwbaar

Op een zorgvuldige manier omgaan met de gegeven verantwoordelijkheid

Communicatie

Om te begrijpen en samen te werken met onze klant en de debiteur

Pro-actief

Wij pakken de regie, kijken vooruit en nemen maatregelen

Uw geld snel incasseren?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Wilt u uw geld snel incasseren? Dien dan meteen uw incasso in en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Niet afwachten, maar doorpakken

Debiteurenbeheer gaat vaak over onmogelijkheden. Een incassobureau inschakelen doet u niet zomaar. Gocasso biedt mogelijkheden voor zowel de debiteur als de schuldeiser. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kortgedingprocedure in incasso. Ons incassobureau helpt graag!

Vrijblijvend advies over debiteurenbeheer?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Vul ons incassoformulier in en we kunnen vrijblijvend kijken wat we voor u kunnen betekenen.