Deurwaarder inschakelen

Samen met onze ervaren en moderne deurwaarder kunnen wij uw vonnis op een verantwoorde en efficiënte manier incasseren.

Een deurwaarder inschakelen

De inzet van de deurwaarder kan in alle fasen van ons incassoproces voorkomen. In het minnelijke incassotraject kan de deurwaarder een incassobezoek afleggen. De deurwaarder gaat het gesprek aan met de debiteur, brengt de situatie ter plekke in kaart, beoordeelt de situatie op verhaalbaarheid en maakt daarvan een rapport op.

Procederen met een gerust hart

Tijdens het gerechtelijke incassotraject brengt de deurwaarder de dagvaarding uit aan de debiteur, zodat er met een gerust hart geprocedeerd kan worden.

Na het gerechtelijke incassotraject komt de deurwaarder weer in beeld en zal het verkregen vonnis betekenen aan de debiteur en vervolgens de beslagmogelijkheden in kaart brengen. Ten aanzien van het leggen van het juiste en meest effectieve beslag vervult de deurwaarder een adviserende rol.

Voor de inzet van de deurwaarder rekenen wij af conform het Besluit tarieven ambtshandelingen gerechtsdeurwaarders.  Het besluit is gebaseerd op de Gerechtsdeurwaarderswet en het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering.

Betrouwbaar

Op een zorgvuldige manier omgaan met de gegeven verantwoordelijkheid

Communicatie

Om te begrijpen en samen te werken met onze klant en de debiteur

Pro-actief

Wij pakken de regie, kijken vooruit en nemen maatregelen

Uw geld snel incasseren?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Wilt u uw geld snel incasseren? Dien dan meteen uw incasso in en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Niet afwachten, maar doorpakken

Incasso gaat vaak over onmogelijkheden. Een incassobureau inschakelen doet u niet zomaar. Gocasso biedt mogelijkheden voor zowel de debiteur als de schuldeiser. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: Zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kortgedingprocedure in incasso. Ons incassobureau helpt graag!

Vrijblijvend advies over deurwaarders?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Vul ons incassoformulier in en we kunnen vrijblijvend kijken wat we voor u kunnen betekenen.