Incassobureau inschakelen

Uw facturen gewoon betaald! U kunt zich zorgeloos op uw eigen onderneming richten terwijl wij de administratie van uw debiteurenbeheer verzorgen.

Wilt u een incassobureau inschakelen?

Gocasso is een jonge, dynamische organisatie met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van creditmanagement. Wij zijn o.a. actief in het MKB segment, zowel in Nederland als in diverse landen binnen Europa. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om persoonlijk in contact te komen met debiteuren en respectvol te zoeken naar mogelijkheden om betalingsproblemen op te lossen.  

Persoonlijk contact staat centraal

Vrijwel altijd krijgt u alleen via een persoonlijke benadering situaties helder. Gocasso probeert zich te onderscheiden. Niet door het versturen van strenge sommaties, maar door zoveel mogelijk persoonlijk contact te leggen met de debiteur. Door het inzetten van begrijpelijke taal, te luisteren en vooral een helpende hand te reiken, is er veel mogelijk. De technologie heeft persoonlijk contact exponentieel veranderd. Maar als het gaat om persoonlijk contact met debiteuren is de mens nog altijd de onderscheidende factor. Aandacht wordt het schaarste goed van de toekomst!

Betrouwbaar

Op een zorgvuldige manier omgaan met de gegeven verantwoordelijkheid

Communicatie

Om te begrijpen en samen te werken met onze klant en de debiteur

Pro-actief

Wij pakken de regie, kijken vooruit en nemen maatregelen

Uw geld snel incasseren?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Wilt u met Gocasso? Dien dan meteen uw incasso in en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Niet afwachten, maar doorpakken

Incasso gaat vaak over onmogelijkheden. Een incassobureau inschakelen doet u niet zomaar. Gocasso biedt mogelijkheden voor zowel de debiteur als de schuldeiser. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: Zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft!  Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kortgedingprocedure in incasso. Ons incassobureau helpt graag!

Vrijblijvend advies over Incasso?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Vul ons incassoformulier in en we kunnen vrijblijvend kijken wat we voor u kunnen betekenen.