Incassobureau inschakelen

Uw facturen gewoon betaald, ook in het buitenland! U kunt zich zorgeloos op uw eigen onderneming richten terwijl wij de administratie van uw debiteurenbeheer verzorgen.

Incasso is in elk land anders

Heeft u een incasso op buitenlandse klanten? De incasso procedure is in elk land anders. Onze internationale incasso specialisten hebben de kennis en ervaring om uw zaak snel op te lossen. Soms lijkt het alsof buitenlandse wanbetalers ongrijpbare debiteuren zijn. Ze spreken een andere taal, wonen in een land met andere wetgevingen en regels, en zijn duur om te achtervolgen.  Gelukkig betekent dat niet dat de spreekwoordelijke vogel gevlogen is. Door het content met onze internationale incassospecialisten, juristen kunnen wij al uw vorderingen innen. 

Incasseren in onze buurlanden

Waar andere incassobureaus stoppen bij de Nederlandse grens, beschikken wij over een incassonetwerk in onze buurlanden. Heeft u te maken met een wanbetaler in het buitenland? Dan neemt het Gocasso het gehele incasso traject voor u uit handen in de volgende landen: 

Betrouwbaar

Op een zorgvuldige manier omgaan met de gegeven verantwoordelijkheid

Communicatie

Om te begrijpen en samen te werken met onze klant en de debiteur

Pro-actief

Wij pakken de regie, kijken vooruit en nemen maatregelen

Uw geld snel incasseren?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Wilt u uw geld snel incasseren? Dien dan meteen uw incasso in en we gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag!

Niet afwachten, maar doorpakken

Incasso gaat vaak over onmogelijkheden. Een incassobureau inschakelen doet  u niet zomaar. Gocasso biedt mogelijkheden voor zowel de debiteur als de schuldeiser. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: Zorgen dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kortgedingprocedure in incasso. Ons incassobureau helpt graag!

Vrijblijvend advies over Incasso?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Vul ons incassoformulier in en we kunnen vrijblijvend kijken wat we voor u kunnen betekenen.