Over ons

Wij benaderen incasso direct, focussen op intensieve incassoprocessen en stellen de debiteur centraal.

Het incassobureau met de directste aanpak

Wij hebben veel aandacht voor de cohesie tussen incasso en ICT. In die zin dat wij automatisering niet de boventoon laten voeren tijdens ons incassoproces. De automatisering ondersteunt ons incassoproces, maar de incassospecialist is leidend. daarin. Dat doen wij omdat wij geloven dat de beste incassoresultaten tot stand komen door direct in contact te treden met de debiteur.  

Kwaliteit en betrouwbaarheid met Gocasso

Wij geloven in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening en de borging daarvan. Onze medewerkers kunnen allen een VOG overleggen, beschikken wij over een Stichting beheer derdengelden en daarnaast werken wij volgens de gedragscode van de Nederlandse Vereniging Van Incasso-Ondernemingen en ondersteunen wij ook ConsuWijzer in haar streven naar eerlijke incassopraktijken.

Betrouwbaar

Op een zorgvuldige manier omgaan met de gegeven verantwoordelijkheid

Communicatie

Om te begrijpen en samen te werken met onze klant en de debiteur

Pro-actief

Wij pakken de regie, kijken vooruit en nemen maatregelen

Ik heb een brief van Gocasso ontvangen, wat nu?

Heeft u een brief ontvangen van Gocasso en weet u niet wat u moet doen? Bekijk dan de veelgestelde vragen! Wilt u een betalingsregeling aanvragen? Neem dan contact op.

Niet afwachten, maar doorpakken

Incasso gaat vaak over onmogelijkheden. Een incassobureau inschakelen doet u niet zomaar. Gocasso biedt mogelijkheden voor zowel de debiteur als de schuldeiser. Geeft uw debiteur na diverse sommaties niet thuis, dan voeren wij de druk op met maar één doel: Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk het geld ontvangt waar u recht op heeft! Van een bodemprocedure tot het aanvragen van het faillissement van uw debiteur, van het leggen van conservatoir beslag tot een kortgedingprocedure in incasso. Gocasso helpt graag!

Vrijblijvend advies over Incasso?

Bij Gocasso zorgen we ervoor dat elk dossier de aandacht krijgt die het nodig heeft. Vul ons incassoformulier in en we kunnen vrijblijvend kijken wat we voor u kunnen betekenen.